Mindfitness

Træn din vilde hjerne

Vore hjerner er plastiske og vilde derfor kan vi træne dem som vi træner vore kroppe. Med Mindfitness træner vi evnen til ro, nærvær, overblik og ikke mindst overskud.

Mindfitness

Jeg har udarbejdet et program der over 10 sessioner af halvanden times varighed træner og oparbejder kroppens og sindets evne til naturligt at finde ind til nærvær og overblik i den givne situation. Mindfitness er baseret på nyere psykologisk forskning omkring gevinsterne ved meditation, yoga og mindfulness.

Det er en kendsgerning at meget Mindfulness træning overkompliceres og stresser mere end det gavner. Dette forløb er baseret på effektive og lettilgængelige autentiske øvelser. Tanken og målet er, at du over tid oplever at du nu har fået let tilgængelige vedblivende redskaber til trivsel i din hverdag.

Hvordan

Hvert hold bliver på maks. 10 personer, så alle får optimalt udbytte af vores Mindtræning. Vi mødes en gang ugentligt over 10 gange. Træningen foregår på måtte med meditation, lette yoga øvelser og autentisk Mindfulness træning.

Hvornår

Kontakt for information om opstart af næste hold.
20 20 44 91
[email protected]

Kontakt mig for et uforpligtende møde på 20 20 44 91 eller [email protected]