Arbejdspsykologi

Erhvervspsykologisk virksomhed

Trivsel, arbejdglæde og balance er løsningen

Trivsel, arbejdsglæde og balance er løsningen

”Gør mindre for at udrette meget mere”. Det lyder umiddelbart noget omvendt men mere stilhed og ro giver helt naturligt større mentalt overskud. Med træning af Mindfulness opnår du en større indre ro og balance som gør at overblik og klarsyn siver op til overfladen.
Du bliver fokuseret og klar.

Forandring er blevet et fundamentalt vilkår på arbejdsmarkedet. Forandring bliver derved et grundvilkår vi alle skal forholde os til i vores arbejdsliv.

Med trivsel og arbejdsglæde som fokus, finder vi sammen proaktive og holdbare løsninger på de udfordringer i står overfor.

Målet er at skabe iboende ressourcer i medarbejderstaben så i står stærkt og modstandsdygtig overfor små og store forandringer i virksomheden som et vedvarende aktiv.

Til virksomheden

Medarbejder eller modarbejder? Vi søger balancen i den enkelte problemstilling medarbejder og virksomhed imellem på alle niveauer.

Tanken er, at etablere integrerede forståelser af udfordringer, ressourcer og mål hen i mod balancerede løsninger til fælles trivsel i indfrielsen af virksomhedens mål og krav.

 

Til medarbejderen

Nyt job? Nye udfordringer? Uro? Lad os finde dit fulde potentiale. Sammen finder vi en afklaret plan som strukturerer og erstatter oplevelsen af de udfordringer du står overfor i jobbet, eller de mål du gerne vil nå i dit arbejde.

Vi søger imod at finde den helt rigtige balance for dig imellem arbejdsliv og privatliv, imellem ressourcer og mål, imellem nu og dine ønsker for fremtiden. Målet er at etablere en afklaret ro og overskud til at nå dine ønsker og mål.

Netop denne dogmefri tilgang til meditation og tilhørende praksisser trækker tråde tilbage til de årtusinder gamle tekster og oprindelige forståelser af meditation som noget ligetil og enkelt i søgen imod balance og ro.

En integreret meditationspraksis kan ligeledes ses som fundamentet i Mindfulness, og dermed et vægtigt supplement til et Mindfulnessforløb.

Kontakt mig for et uforpligtende møde på 20 20 44 91 eller [email protected]